AMUNT 23 DIMARTS 11

Hola famílies!

Ara ja sí, ara ja es va notant el cansament dels dies de campament, ja hi ha xiquetes i xiquets que han demanat descansar enlloc de fer activitats. Així que ha hagut tasca de descansar que també és precís.

Amb la rutina habitual, ens hem despertat amb la cançó del dia sempre relacionada amb la temàtica, avui de la tomatina. Amparo ens conta la història de l’origen de la tomatina del poble valencià de Bunyol i fen la reflexió corresponent amb una història relacionada, on es diu eixa frase tan coneguda de Jesús: El que de vosaltres estiga sense pecat siga el primer a llançar la pedra contra ella, Joan 8.

Gimnàstica amb els jocs de “2 si 3 no” “Aranya peluda” i “Sang sang”. Una rentada de cara i pentinada i a desdejunar. Desprès ja sabeu, les tasques dels serveis generals i cada grup també aprofita i recull l’habitació. Desprès esmorzar i a la piscina. Els que ens hem quedat a la colònia, de descans, hem estat tranquils a les habitacions. A la una del mig dia ha tocat assajos: el de la mascletà, i el de la coreo final amb una cançó de moda actual. Sona maionesa i totes i tots correm al menjador per dinar amanida i espaguetis a la carbonara, no n’ha sobrat ni un. Com estaven? Bons no, boníssims. De postres, plàtan. Avui al temps lliure els hem posat una pel·lícula per a que hi haguera un espai tranquil per relaxar-se si no volien estar a l’habitació. Així ja hem agafat forces per als esperats jocs animalots. Els jocs ha complert totes les expectatives, els xiquets i xiquetes han gaudit molt fent empastres i embrutant-se, i per rentar-se desprès els jocs d’aigua. De pas aprofitem perquè tot i estar al nord, fa una calor que tomba. I per acabar la vesprada, hi ha una tomatina com cal, amb llançament de globos rojos, simulant les tomates que es llancen en Bunyol. A l’acabar dutxa calenteta i a sopar sopa i truita. De postres boníssim el flam de xocolata que ens ha fet el grup granat. I seguidament a la vetlada que ha preparat el grup marró amb els típics jocs de campament com per exemple el d’endevinar l’animal amb telepatia, quan tornen a casa els pregunteu quins jocs de campament han après, a veure que us diuen. Demana els desitjos el grup encarregat i cantem Bona nit. Tots a dormir que necessitem agafar forces. Bona nit, que la benedicció que tenim a l’AMUNT seguisca sempre amb tots nosaltres.

Dels itinerants sabem que s’ho estan passant molt bé i que la germanor i el regomello augmenta cada dia que passa.

Grup 2: De bon matí hem eixit de Cirat cap a Fuentes de Aiòder, ens esperava una costera mooooolt llarga que hem enfrontat amb energia. De vesprada, uns jocs animalots ben divertits, piscina i dutxa, que bona falta ens fa.

grup 4
grup 1
grup 2