DILLUNS 18 SCOOBY

dl., 18/07/2022 - 23:05
Cinema a la fresca

Avui a la colònia han tingut la visita del bon amic Manel Sifre i ell ha escrit la crònica del dia. La podeu llegir en la primera fotografia.

Els itinerants ens segueixen donant notícies.

El grup 1

El diumenge a les 8:15h fem marxa cap a Torrocelles, conscients de que hi hauria diverses pujades i de que el sol no ens donarà treva. Tot i això, amb bon ritme, controlant les parades i passant una estona refrescant-nos a una font natural, hem pogut arribar al nostre destí en menys de 5 hores. Després de dinar una amanida de llentilles completa i fresqueta i descansar fent polseres de fil, hem començat un taller on han après a fer un clauer amb una canica i un tros de corda. Després de berenar, han començat les famoses Olimpíades Rurals. Aquestes comptaven amb llançament de pinyol d'oliva, campionat de boli-dali, i el joc de l'arranca-cebes.

El grup 2

El diumenge fem la ruta Benafigos-Vistabella. Estem de celebració, es l'aniversari d'un xiquet i d'un monitor i ho celebrem amb un berenar boníssim! Se'ns incorpora una nova monitora. Fem una cursa d'orientació per Vistabella, guitarres i nit picant, un dia molt itinerant!

La ruta  d'avui dilluns ha estat un èxit, molt més curta i relaxada que les anteriors, i amb l'emoció de creuar-nos amb el grup 3 pel camí i juntar-nos amb el grup 1 a Xodos. Per la vesprada fem jocs cooperatius.

El grup 3

El diumenge ens despertem a Torroselles i emprenem ruta cap a Xodos, per fi la meteorologia ens dóna treva i baixen les temperatures.

A Xodos després de dinar, les itinerants de primer de batxillerat estan planificant la vetllada del dimecres, després fem el jocs dels planetes on cada grup crearà una nova civilització i després participarà a les olimpíades rurals amb set proves.

Per a finalitzar el dia fem una nit de teatre amb improvisació dramàtica.