DIMECRES 14 DE JULIOL

dc., 14/07/2021 - 18:19

El dimecres s'alça fresc i assolellat. Cap a les 8 tocades comencen a aparéixer els xiquets. Els prenem la temperatura. Tots be! A la majoria els costa desentumir-se perquè l'aire encara és fresc. La gimnàstica els espavila: un escalfament, carreres de relleus i un poc de ball. S'arreglen i acudeixen a la pregària amb més bona cara.

LA paràbola del sembrador ens deixa esperançadorament reflexius, per a trobar les millors maneres de traure l'amor i la bondat que portem dins. Amb bon ànim desdejunem. En el desdejuni es nota que ja s'habituen a les rutines de la colònia. Arrepleguem i comencem les tasques de neteja i manteniment. Cadascú s'hi aplica segons el seu caràcter i ganes, però podem constatar sorpreses agradables. Deu ser que comença a fer efecte la reflexió sobre la paràbola del sembrador.

El dia continua: hi ha tint de samarretes i taller de cuina dels morat: dos pizzes que, si el forn esporta bé, tindrem per a berenar. Els rogets encara han tingut temps d'anar a jugar amb la pilota al frontó. Al frontó però a futbol. Repartiment d'almorzars. Ja estem preparats per a anar a l'aigua. Hui els rogets, groguets i blaus, a la piscina. I els majorets del verd i morat, al riu.

La piscina té les comoditats de la vida modern. Però el riu, encara que puga paréixer més incòmode, té l'abundància exhuberant de la natura, verdor, flors, pixavins, insectes diversos i pedres en abundància. Aigua fresca i regeneradora. El sol cau com el plom i, cap a la 1:30 tornem cap a les cases a canviar-nos abans de dinar.

Abans de dinar , aprofitem les herbes aromàtiques que van recollir ahir de vesprada per a fer bossetes aromàtiques.

El dinar és trepidant. Uns espaguetis amb cansalada tenen un èxit desmesurat. Pareix que hi havia fam de la bona. Ensalada i iogurts i unes figues acabadetes de collir per als rogets que són uns privilegiats. ja hem dinat i restaurat, encara que siga parcialment. Un descanset també ajuda.

Com a preparació de la gimcana de la vesprada i també de la vetlada, cada equip confecciona un emblema i altres ornaments identificatius. Els verds fan un estendard amb un gloriós alvocat. Els groguets es fan corones com si tots foren de la noblesa. També preparen unes terrorífiques espases d'aire. Fet això berenem amb fruita i un trosset de pizza.

I arriba el moment de la gimcana que fan dins dels terrenys de les cases. S'han vist proeses admirables que es recordaran durant generacions. Bé, potser no tant, però s'han divertit i emocionat en cada estació. Després de tanta proesa i crit emocionat, cura del cos: a la dutxa, que tot és important.

Els queda el sopar i la vetlada preparada pels blaus.

Fins demà

 

Els grups itinerants estan bé, gaudint del campament.